Beltéri növények otthoni díszítéshez

A beltéri kertek hasonlítanak a kültéri kertekhez, csak azért, hogy gondoskodjon a növényekről otthonában, nem pedig a kertben. A beltéri kertészkedés nagy előnye, hogy a városokban élő emberek élvezhetik a földhöz való hozzáférést.

A beltéri kertek ideálisak azok számára, akik hideg és nehéz éghajlaton élnek, vagy olyanok számára, akik olyan meleg éghajlaton élnek, amely nagyon meleg.

Miután kiválasztotta azokat a növényeket, amiket meg akarsz nőni, válasszon egy tartályt. Kiválaszthat egy kis üzemet, amelyet egy számlálóra vagy ablakra lehet helyezni. Még egy nagy serpenyőben egy nagy örökzöld is elhelyezhető az ajtó mellett, vagy egy napsütéses helyen a sarokban. Készítsen tervet a belső kertjére. Ábrázolja ki, hogy hol szeretne elhelyezni a beltéri kertet, így tudja, mennyi hely van a növények számára. Ha ez megtörténik, kiválaszthatja azt a tartályt és növényeket, amelyeket szeretne növeszteni. Ne felejtse el kutatni az olyan növények szükségleteit, mint az öntözés, a napfény és az élelmiszer, mielőtt a gyermekközpontba megy.

Szándékában áll vásárolni növényeket és más dekoratív tárgyakat otthonában? Nézze meg a másik újságot ajánlatok különböző kiskereskedőktől.

Miután összegyűjtötted az összes cuccodat, elkezdheted az otthoni kerted telepítését és szervezését. A kert kialakításakor győződjön meg róla, hogy a fényes napot igénylő növényt az ablak közelében helyezze el. Azokat a növényeket, amelyek csak közvetett fényt igényelnek, kényelmesebb helyen kell elhelyezni az alacsony vagy közvetett napfényben.

Leave a Comment